Je bevindt je hier:
>
Onze diensten

Onze diensten

Wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Bij MENTIVE weten we dat effectieve marketing en communicatie de sleutel is tot bedrijfsgroei. Ontdek onze diensten en zie hoe we jou kunnen helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien. Neem contact op en laten we samen jouw strategie bespreken.

Mentive - Analytics

Marketingplan en advies

Wil je groeien en succesvoller worden? Met een duidelijk marketing- en communicatieplan van MENTIVE zet je de juiste stappen vooruit.

Mentive - Interim Marketing Manager

Arbeidsmarktcommunicatie

Op zoek naar talent en wil je je huidige team behouden? We helpen je met effectieve strategieën om beide doelen te bereiken.

E-mailmarketing - Automation

E-mailmarketing

E-mailmarketing is meer dan een nieuwsbrief. Het is een directe lijn naar je doelgroep. We stemmen jouw e-mailcampagnes perfect af op de wensen en behoeften van jouw klanten. Met geautomatiseerde flows duw je jouw doelgroep door de marketingfunnel heen!

BabZ Thuiszorg

Websites

Een website die jouw merk weerspiegelt. Jouw digitale thuisbasis, gecreëerd door MENTIVE, is meer dan alleen een visitekaartje; het is een krachtig communicatiemiddel.

Adverteren in de zoekmachine

Zichtbaar zijn op interessante keywords? Met adverteren in de zoekmachine zorg je ervoor dat je klanten naar je toe trekt op basis van jouw aanbod. Een branding campagne en een aanbod-campagne die voor succes zorgen!

240124 Branding Powersessie _99532

Marketing en communicatie volledig uitbesteden

Volledige ontzorging nodig voor je marketing en communicatie? We nemen het roer van je over. We analyseren je uitdagingen en zorgen voor een naadloze uitvoering van je strategie.

Content creatie

Social Media

Interactie en betrokkenheid creëren op social media? We beheren je kanalen en zorgen voor content die resoneert met je publiek. Wij doen het werk, jij ziet de resultaten.

Videografie

Fotografie/Videografie

Een nieuwe shoot voor employer branding of een nieuwe corporate video? MENTIVE neemt de het werk voor je over, waardoor jij zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Heb je specifieke wensen of ideeën? Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag hoe MENTIVE je hiermee kan helpen.

Meer informatie over onze dienstverlening?

We komen graag met je in contact om jouw project te bespreken. 

Diensten aanvraag pagina

Vertel ons hoe we je kunnen helpen!

Sparren, ondersteuning of advies. Vertel ons wat jouw uitdaging en wij helpen je graag met een passend advies of volledige ontzorging.

Scroll naar boven
Chat openen
Hey! Welkom bij MENTIVE.
Vertel ons hoe we je kunnen helpen.