Onze werkwijze

Wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Bij MENTIVE weten we dat effectieve marketing en communicatie de sleutel is tot bedrijfsgroei. Ontdek onze diensten en zie hoe we jou kunnen helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien. Neem contact op en laten we samen jouw strategie bespreken.

Één aanspreekpunt voor al jouw uitdagingen
Één contactpersoon met wie jij schakelt. Dat is persoonlijk en werkt het meest prettig in een samenwerking.
Persoonlijke aanpak
Wij beginnen altijd met een goed gesprek. Een persoonlijke ontmoeting is voor ons de basis voor een vertrouwensrelatie. We streven naar langdurige samenwerkingen waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.
Flexibele strippenkaarten
Wij houden niet van vaste maandbedragen. Met onze flexibele strippenkaarten bepaal jij hoeveel uur je afneemt, zodat onze diensten perfect aansluiten bij jouw behoeften en budget.
Transparante urenregistratie
Bij MENTIVE houden we nauwkeurig bij hoeveel tijd we aan jouw projecten besteden. Met een eigen strippenkaartomgeving heb je altijd inzicht in de bestede uren. Zo weet je precies waar je aan toe bent en behoud je volledige controle.
Aanpasbaarheid voor elke situatie
We onderhouden voortdurend contact om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening perfect aansluit bij jouw situatie. Of het nu gaat om het opschalen van uren voor een specifieke campagne of het tijdelijk uitbreiden van je team voor een bijzondere gelegenheid, wij staan klaar om snel en efficiënt in te springen. Bij MENTIVE draait alles om aanpassingsvermogen en het ondersteunen van jouw bedrijf op de manier die het beste past bij jouw unieke tempo en behoeften.

Heb je vragen?

 

Bij MENTIVE draait alles om aanpassingsvermogen en het ondersteunen van jouw bedrijf op de manier die het beste past bij jouw unieke tempo en behoeften.

Scroll naar boven
Chat openen
Hey! Welkom bij MENTIVE.
Vertel ons hoe we je kunnen helpen.